Når irritation, bliver til mission og passion!

Hvorfor jeg satte mig i mit køkken for at blive selvstænding - på 44 sekunder:

Hvis du vil læse hele min historie fra jeg startede som salgselev i en reservedelsbutik til jeg i dag hjælper danske og internationale virksomheder med digital succes - og hvorfor jeg har valgt at arbejde sammen med Anders Matthesen, så kan du læse den LIGE HER


Her får du den "korte historie"

Da jeg satte mig i mit køkken for at være selvstændig, var min mission helt klar: 

Jeg vil være en af de bedste i Danmark til at forstå den digitale brugers adfærd, og bruge den viden, til at inspirere, udfordre og skabe resultater for mine kunder, og dem der følger mig.

Nøglen til succes i dag, handler helt basalt set om at gøre det som I altid har gjort, men udnytte teknologien til at gøre det nemmere at være og blive kunde hos dig!.


Teknologien buldre afsted, vi kan ikke følge med - er ofte det jeg høre ude hos virksomhederne, men fakta er, at dine potentielle kunders adfærd, krav og behov ikke har ændret sig markant de sidste 100 år, vi forventer helt det samme, bare andre steder!. 

Det handler om at få styr på den rejse som en potentiel kunde begiver sig ud på, når de er blevet stimuleret til at foretage et køb, og her starter mere end 90% digitalt, og det er så lige meget om de ender med at købe i en butik, online eller ringer efter en sælger. Du skal have styr på den digitale købsrejse!

Har du styr på alle faser i den digitale købsrejse, så vil din virksomhed stå stærkt, og du vil opleve langt bedre resultater, i bruger færre resurser og budgetter. 

Derfor er den digitale købsrejse mit fokus, og hvordan jeg griber det an, kan du enten læse HER eller se denne video:

 

Vil du se lidt mere om den digitale købsrejse, så får du lige denne video:

 
Min første store kunde jeg lukkede, var Konica Minolta, og nu vidste jeg at mine tanker til succes på digitale medier ikke var helt ved siden af, og herefter gik det stærkt, og jeg kan se tilbage på at have hjulpet virksomheder som LEGO i 13 lande, Bauhaus, Telenor, Nikon, Nomeco, Dansk Håndbold Forbund, Alzheimerforeningen, Team DK og mange flere. Derudover arbejder jeg også sammen med Anders Matthesen.
Intet har ændret sig fra min tid hvor jeg lavede mine egne tilbudsaviser i reservedelsbutikken, det er fortsat passion for at skabe forandringer og resultater der driver butikken!

Det var min "korte" historie, har du lyst til at læse/se mere, så er her et par links:

👉 Den digitale købsrejse - mit hjertebarn - læs det HER

👉 På min blog er der masser af artikler - få en digital indsprøjtning HER

👉 Jeg er meget aktiv på LinkedIn, og du er velkommen til at følge mig her

👉 Vi kan mødes til et digitalt indlæg i din virksomhed - læs mere om det her

Skills are cheap - passion i priceless!

Peter Schjødt

[email protected]

tel:+4523246628

Korsvej 6, st.

4600 Køge

CVR: 37635987

Det jeg også laver ...
Aha, fedt, inspirerende, dét kan jeg bruge!
Du får kun et nyhedsbrev, hvis jeg mener det får dig til at sige et
af ovenstående ord