Forside Den digitale købsrejse Digitalisering Blog Cases Testimonials Om mig

2021 Copyright © Plead
Podcast den digitale rodekasse
31. december 2020

Så er min nye podcast live 🎧

Du får hele den digitale købsrejse og så en masse konkret og operationelle afsnit, der skal styrke din digitale bundlinje

I det meste af 2020 har planen været at få lavet en podcast om den digitale købsrejse - en podcast der skal være så operationel, at du kan trykke pause, teste og forhåbentlig se resultater på den korte og lange bane 🎧


i skrivende stund er det d. 31/12 - 2020 og klokken er 12.41, så jeg nåede det lige 🙋‍♂️😁


Da 95% af dine potentielle kunder starter på digitale medier, så er det selvfølgelig helt afgørende at du dukker op der hvor de starter og du efterfølgende har helt styr på den rejse dine potentielle kunder begiver sig ud på, når de er stimuleret til at købe dit produkt eller ydelse. 

...og dine potentielle kunder er ligesom dig: møder vi den mindste friktion eller hjælper du mig ikke, så smutter vi tilbage til der hvor vi nu kom fra.

Jeg har arbejdet målrettet med den digitale købsrejse siden 2010, og har hjulpet virksomheder og brands som LEGO, Bauhaus, Nomeco, Haribo, Konica Minolta, Deloitte, Telenor, Anders Matthesen, Linse Kessler og jeg har afholdt mere end 300 foredrag om den digitale købsrejse.


Al den viden og erfaring, har jeg samlet i den Digitale rodekasse - som starter strukturet med at gennemgå hele Den digitale købsrejse med masser af cases, og bagefter bliver det en masse afsnit baseret på konkrete cases, det jeg oplever på LinkedIn, spændende personer jeg møder, købsrejser jeg tester og en masse andet. 


Det bliver en Digital rodekasse, men fælles for alle afsnit vil være, at du skal kunne bruge det i din digitale strategi og alt kan placeres i forhold til den digitale købsrejse. 


Her kan du få et lyt til afsnittet hvor jeg taler med Uffe Holm om kundeservice - et emne som Uffe går meget op i, og holder foredrag om:

 

Podcasten er målrettet alle typer af virksomheder: små, store, BTB, BTC - for alle skal have styr på deres potentielle kunders rejse og modellen er det samme.


Jeg håber du har lyst til at følge med i den strukturet Digitale rodekasse 😁🎧


Du finder Den digitale rodekasse der hvor du lytter til podcast:

Lyt på Apple Podcast

Google Podcast

Podimo

Spotify

 

Listen to "Den digitale rodekasse" on Spreaker.

 

 

Tak fordi du læste med - husk dit digitale fundament er den digitale købsrejse, det er her det hele starter!


Hvis du kunne tænke dig at få flere digitale indspark på daglig basis, så er du velkommen til at følge mig på LinkedIn, og vil du løbende have det bedste samlet i din indbakke, er du meget velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev.


Har du spørgsmål eller kunne I bruge et digitalt indspark i jeres virksomhed, netværkværksgruppe eller konference, så er du velkommen til at tage fat i mig.


Peter Schjødt, Digital atlet 🏃‍♂️


[email protected]

tel:+4523246628

 

Udvalgte artikler fra den digitale rodekasse

Webinar
Gense webinar: websitet, det absolut vigtigste i din strategi!
Nu har du muligheden for at gense mit webinar, med fokus på optimering af dit website. Masser af helt konkrete tips
Video
Video, video...(video) den kører nat og dag
I denne artikel får du helt konkrete cases til brugen af video i din markedsføring og generelt i din kommunikation
Menuen
Har din menu betydning for dine konverteringer?
Det har stor betydning for brugervenlighed og dermed den taktiske del på dit website.
Jeg er din atlet i den digitale verden
Følg mig på LinkedIn, book et foredrag, bliv inspireret på min blog eller tilmeld dig mit nyhedsbrev 👇

Linkedin
LinkedIn - mit favorit medie og her jeg er mest aktiv
Jeg laver ca. 2-4 ugentlig post på Linkedin, kun med inspiration der skal styrke din digitale bundlinje
Foredrag
Foredrag i jeres virksomhed, netværksgruppe eller event
Jeg har afholdt mere end 300 foredrag om digitalisering og den digitale købsrejse - og elsker at inspirere!
blog
Den digitale rodekasse - min blog og podcast
Det er min legeplads, jeg brænder for at formidle digital viden, der skal inspirere og motivere til digital succes!
Aha, fedt, inspirerende, dét kan jeg bruge!
Du får kun et nyhedsbrev, hvis jeg mener det får dig til at sige et af ovenstående ord. Peter Schjødt, digital atlet