Digitalt indlæg hos jer eller foredrag?


Aha...er det så nemt? Hvis du siger det efter et af mine digitale indspark i jeres virksomhed eller netværksgruppe, så har jeg formået at viderebringe min passion for at skabe resultater. 
Det fede ved digital strategi, er at du reelt set bare skal gøre det du altid har gjort...bare et andet sted!Jeg har to digitale indspark, det første er fundamentet for succes på digitale medier, det andet er at droppe salgstalen og fortælle den gode historie. 

1: Sådan får du kunderne til at vælge dig

Dit største fokus du skal have i dag, er at dukke op i "det digitale callcenter" og efterfølgende få styr på den digitale købsrejse. Du får det her på ét minut:👇

 


Elendig (eller ingen) "kundeservice" på den digitale købsrejse vil koste stort på bundlinjen, og derfor er det fundamentet for succes i dag, og det alle skal have styr på. 

Læs og se meget mere om foredraget og se 5 minutter fra CUBE 2019 LIGE HER

2: Drop salgstalen og fortæl historier

Du tænker måske ikke over hvor meget historiefortælling har fået dig til at smide en masse produkter i kurven, og i dag kan alle få det som større virksomheder har betalt millioner for - du skal bare vide hvor du skal starte. Se videoen her, der er nok et par ting du kan genkende:

 


Ja - video er nemt at arbejde med, men det kræver du har de rette værktøjer i kassen, hvis det for alvor skal mærkes på bundlinjen. 

Læs meget mere om foredraget LIGE HER

Meget, meget interessant indlæg af Peter Schjødt, og så blev det leveret på fantastisk vis! Det var ganske enkelt skide godt!!! Henrik Mathiasen.

Du er velkommen en tur på min blog, hvis du har lyst til mere inspiration, eller du kan se hvad andre kunder har sagt om mit foredrag....har du bare lyst til en upgrade på jeres digitale aktiviteter, så er du velkommen til at kontakte mig for et digitalt indspark.

[email protected]

tel:+4523246628

 

 

Book et indlæg
Det jeg også laver ...
Aha, fedt, inspirerende, dét kan jeg bruge!
Du får kun et nyhedsbrev, hvis jeg mener det får dig til at sige et
af ovenstående ord