Forside Den digitale købsrejse Digitalisering Blog Cases Testimonials Om mig

2021 Copyright © Plead
Digitalt indlæg
Genialt godt. Det var Peter Schjødts indlæg på hvidevarebranchens branchedag. Fart på, energi, klart budskab! Henrik Egede, Direktør FEHA
Jeg har afholdt mere end 300 foredrag ude hos virksomheder, på events og i netværksgrupper - og fokus er på én ting: det skal være ekstremt operationelt, så alle kan gå hjem, implementere og se resultater!
Digitalt indlæg

Skal jeg give et digitalt indspark ude hos jer?

Kom med indenfor her, og se hvad der sker når jeg besøger virksomheder, events og netværksgruppe


I de sidste 13 år har hjulpet virksomheder og brands som LEGO, Movia, Schneider Electric, Konica Minolta, Nomeco, Anders Matthesen, Linse Kessler og mange flere, med at få styr på deres digitalisering og den digitale købsrejse 

Jeg har samlet al den viden og cases i et foredrag med fuld fart og masser af operationel inspiration


Mit opråb til danske virksomheder er, at droppe den digitale silostrategi og få styr på digitalisering og den digitale købsrejse, som er fundamentet for en succesfuld virksomhed i dag. 


I videoen her, fortæller jeg mere om mine foredrag og nedenstående er lidt forskellige links, hvor du kan se lidt mere af det jeg brænder for at lave:

 Vil du hellere have det i ørerne, så har jeg lavet en podcast med Ib Potter, hvor jeg gennemgår den digital købsrejse, den kan du lytte til HER

Jeg har også min egen podcast - lyt til den her

Vil du se mit seneste webinar, her taler jeg også om den digitale købsrejse, men med fokus på websitet, som er det absolut vigtigste i en digital strategi og dermed også på den digitale købsrejse.


Nedenstående kan du se hvad et udvalg af kunder har udtalt efter mine foredrag 👇

Skal jeg give et digitalt indspark i jeres virksomhed eller netværksgruppe, så er du altid velkommen til at kontakte mig:


[email protected]

tel:+4523246628

Tak for et godt webinar. Ikke mange kan lave den digitale købsrejse, stor respekt herfra.
Rene, deltager på webinar
Peter leverede en pragt præstation på viden og formidling. Sjældent er vi som Team blevet så inspireret og opsat på at ændre strategier – digitale strategier. Vi blev blæst bagover, taget med på en opdagelsesrejse i det digitale univers og beriget med ny viden, nye værktøjer der skubber til vores vejledningsfaglighed. Peter du har en gave som formidler, du er troværdig omkring dine budskaber og spreder energi i rummet – tak for den digitale vitaminindsprøjtning
Morten Rasmussen, UVV Køge Bugt
Når jeg har brug for en ekstern underviser/oplægsholder til at fortælle om digital strategi har jeg ringet til Peter. Han har fingeren på pulsen og møder altid velforberedt op med nye konkrete eksempler. Samtidig er han en engageret foredragsholder, der får de studerende til at lytte efter – lige fra de helt unge på kommunikationsuddannelsen til de ældre studerende på andre uddannelser. En stor anbefaling herfra.
Søren Prehn, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Peter er en forrygende foredragsholder. Han er dedikeret og passioneret, og møder op velforberedt. Uanset hvilken branche du befinder dig, om du kommer fra en stor organisation eller kun er dig selv, kan du drage stor nytte af Peters guldkorn vedr. digital markedsføring som han glædeligt øser ud af. Har du brug for inspiration og et professionelt skub - så er Peter eksperten at kontakte.
Anne Ravndal, Furesø Erhvervsforening
Som inspirator til det nye mobile og digitale marked, er Peter meget stærk, og han lægger op til eftertanke og åbner nye, brugbare vinkler til måder at nå kunder og forbrugere på.
Susanne Bonfils, Center for Ledelse
Vi havde i juni 2015 en samling med alle LokalBolig-kædens indehavere og engagerede i den forbindelse Peter Schjødt. Målet var at få nogle indspark til hvorfor det er nødvendigt at gøre tingene anderledes end ”i de gode gamle dage”, så vi bruger markedsføringskronerne bedst muligt på den digitale platform. Peter har stor indsigt i hvad der rører sig og fik hele forsamlingen med. Ejendomsmæglere er pr. definition meget, meget konservative i deres tilgang til tingene og det var derfor befriende at få rodet lidt rundt i gryden og sat nye tanker i gang. Den største ros fra tilhørere til en indlægsholder som kommer med proaktive forslag er vel: ”Hvornår kan du gå i gang?" Og det skete hos os.
Christian M. Andersen, LokalBolig A/S
Udvalgte artikler fra den digitale rodekasse

Webinar
Gense webinar: websitet, det absolut vigtigste i din strategi!
Nu har du muligheden for at gense mit webinar, med fokus på optimering af dit website. Masser af helt konkrete tips
Video
Video, video...(video) den kører nat og dag
I denne artikel får du helt konkrete cases til brugen af video i din markedsføring og generelt i din kommunikation
Menuen
Har din menu betydning for dine konverteringer?
Det har stor betydning for brugervenlighed og dermed den taktiske del på dit website.
Jeg er din atlet i den digitale verden
Følg mig på LinkedIn, book et foredrag, bliv inspireret på min blog eller tilmeld dig mit nyhedsbrev 👇

Linkedin
LinkedIn - mit favorit medie og her jeg er mest aktiv
Jeg laver ca. 2-4 ugentlig post på Linkedin, kun med inspiration der skal styrke din digitale bundlinje
Foredrag
Foredrag i jeres virksomhed, netværksgruppe eller event
Jeg har afholdt mere end 300 foredrag om digitalisering og den digitale købsrejse - og elsker at inspirere!
blog
Den digitale rodekasse - min blog og podcast
Det er min legeplads, jeg brænder for at formidle digital viden, der skal inspirere og motivere til digital succes!
Aha, fedt, inspirerende, dét kan jeg bruge!
Du får kun et nyhedsbrev, hvis jeg mener det får dig til at sige et af ovenstående ord. Peter Schjødt, digital atlet